Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2014 - 16:58 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal, mesajında, geleceğin teminatı gençlerin...

24 Kasım Öğretmenler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köksal, mesajında, geleceğin teminatı gençlerin yetişmesinde büyük gayretleri ve emekleri bulunan öğretmenlerin, fedakar ve cefakar bir şekilde çalıştığını belirtti.

Milli birlik ve beraberliğin teminatının öğretmenler olduğunu bildiren Köksal, şunları kaydetti:

"Çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe hazırlanması bakımından kutsal ve onurlu bir görevi yürüten öğretmenlerimiz, toplumumuzun da yol göstericisidir. Öğretmenlerimiz mesleğinin bilincinde olan, öğrencilere son teknolojileri öğreten, mesleğinin kutsal olduğunu bilen, ülkemizi çok iyi yerlere taşıyacak insanların yetişmesinde seferber olan kişilerdir. Öğretmenler sevgi dağıtır, içimizi aydınlatır, bizi doğruya yöneltir, bilgili kişi olmamız için çaba gösterir. Çocuklarımıza gösterdikleri özveri, sabır ve hoşgörü için öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber