Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2014 - 17:53 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

AĞRI (AA) - Eğitim-Bir-Sen Eleşkirt şubesi, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir restoranda verilen yemekte sendika üyeleriyle bir araya geldi.Programa Ağrı Eğitim-Bir-Sen ve...

24 Kasım Öğretmenler Günü

AĞRI (AA) - Eğitim-Bir-Sen Eleşkirt şubesi, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir restoranda verilen yemekte sendika üyeleriyle bir araya geldi.

Programa Ağrı Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Gümüşer, İl Milli Eğitim şube müdürleri İshak Hasanoğlu, Hilmi Suat Yılmaz, Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, şube müdürleri Erol Bayram, Arif Yayla, bazı okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Erol İsen, burada yaptığı açıklamada, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle değerli öğretmen üyelerimizle bir araya gelip hem akşam yemeği yedik hem de birbirinden değerli sendika üyelerimizle yaklaşan Öğretmenler Günü'nü kutladıklarını söyledi.

Programda konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen İl Temsilcisi Süleyman Gümüşer, sendikacılığın önemine değindi ve Türkiye'deki en büyük ve en güçlü sendikanın Eğitim-Bir-Sen olduğunu ve değerli üyelerin sayesinde en büyük sendika olamaya devam edeceğini söyledi.

Program sonunda Eleşkirt'ten Ağrı'ya tayini çıkan ilçede uzun yıllar Eğitim-Bir-Sen temsilciliği yapan Hilmi Suat Yılmaz'a hediye verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber