Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 09:03 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, mesaj yayımladı

24 Kasım Öğretmenler Günü

BİLECİK (AA) - MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal'in rehberliğinde, gençlerin ve çocukların en iyi şekilde yetişmesi için emek sarf eden, fedakarlık ve feragat gösteren, vatan sevgisini, aklın ve ilmin timsali olan öğretmenlerin günlerini kutladı.

Şeker, şunları kaydetti:

"Ay-yıldızlı al bayrağın olduğu her yerde, görev verilen her okulda, vatan evlatlarının olduğu her yerde var olan, saldırılara maruz kalıp, şehadet mertebesine ulaşan ve geride aziz hatıralarını bırakan kıymetli öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Bugün, ülkemizin her yerinde görevlerini sürdürmekte olan, geçim ve yaşam mücadelesiyle ayakta durmaya çalışan, zorluklara göğüs gererek ve ülkenin içinde bulunduğu bu sancılı zamanlarda aydınlık günlere ulaşmak için dimdik ayakta duran, mesleklerinin onurunu bir sancak gibi dalgalandıran öğretmenlerimize de sevdikleriyle birlikte güzel, mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. Ne mutlu 'Türküm' diyene."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber