Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2014 - 12:38 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Alaplı'da kutlama mesajları yayımlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü

ZONGULDAK (AA) - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tekin, mesajında, eğitimin herhangi bir ögesindeki aksamanın gelecekte yaşanacak sorunların kaynağı olacağını belirterek, "Yaşadığı tüm sıkıntı ve aksaklıklara rağmen, büyük bir inanç ve özveriyle yarının dünyasını kuracak çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirmeye devam eden, ülkemizin dört bir yanında ilim ve irfan öncüsü olarak görev yapan, ülkemizin geleceğine ışık tutan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” ifadesini kullandı.

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz da nesil yetiştirmeyen, bilgiye ve insanlara yatırım yapmayan milletlerin yok olmaya ve başkalarının sömürüsü altına girmeye mahkum olduğunu anlattı.

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ise Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için attığı her adımda öğretmenlerin katkısının yadsınamayacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber