Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 12:38 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun, mesaj yayımladı

24 Kasım Öğretmenler Günü

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Sorgun mesajında, öğretmenlerin yarınların emanet edildiği çocukları ve gençleri yetiştiren, ülkenin aydınlık geleceği için özveriyle çalışan çok kutsal ve onurlu bir mesleği icra ettiklerini belirtti.

Öğretmenliğin, hiçbir maddi kıymetle ölçülmeyecek kadar saygın bir meslek olduğunu ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:

"Öğretmenlik; sevgi ve fedakarlığın yol göstericiliğinde milletimize hizmet etmenin güzide yollarından birisi olmuştur. Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, sevginin ve barışın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren örnek insanlar olmuşlardır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde fedakarca ve vefakarca gayret gösteren öğretmenlerimiz, her türlü takdire fazlasıyla layıktır. Çocuklarımızın ruh ve karakterine biçim veren, bugünün mimarı, yarınların hazırlayıcısı muhterem öğretmenlerimize çok şey borçlu olduğumuz iyi bilinmelidir. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor; mutlu, başarılı ve huzur içinde bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum. Görevi başında şehit düşen, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber