Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 14:48 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen:

24 Kasım Öğretmenler Günü

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çimen, mesajında, iyi yetişmiş bir öğretmenin tüm imkansızlıklara rağmen bir sınıfı, bir okulu, hatta bir bölgeyi değiştirebildiğini, sorumluluklarını her zaman sorunlarından üstün tutarak vazife bilinci içinde çalışarak kutsal görevini yerine getirdiğini belirtti.

Türkiye'de bunun örneklerine birçok kez şahit olduklarını kaydeden Çimen, "Bu bakımdan ülkemizin geleceği adına önemli bir fırsat olarak gördüğümüz öğretmenlerimiz, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır" ifadesini kullandı.

İnsan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, ideallerini asla kaybetmeyen öğretmenler sayesinde Türkiye'nin geleceğinin çok daha aydınlık olacağını vurgulayan Çimen, mesajını şöyle tamamladı:

"Öğretmenlik mesleğine yeni başlayan her kardeşimizi, eğitim seferberliğimiz, ülkemiz, milletimiz adına çok büyük bir kazanım olarak görüyoruz. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Yurdumuzun en ücra köşelerinde, her iklimde, her şartta, en zor koşullarda dahi görevlerini özveriyle devam ettiren öğretmenlerimiz, her türlü övgüye ve takdire layıktır. İnsana yapılan her türlü yatırıma büyük değer atfediyor, öğretmenlerimizi baş tacı ediyor, emeklerini takdirle karşılıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında 'başöğretmen' sıfatını alması vesilesiyle 1981 yılından bu yana her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım Öğretmenler Günü"nün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarına ve öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber