Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2014 - 14:58 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın, kutlama mesajı yayımladı

24 Kasım Öğretmenler Günü

GÜMÜŞHANE (AA) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çizgide dünya ülkeleri arasında söz sahibi olan Türkiye'nin başarılarında en büyük payın eğitimcilere ait olduğunu belirtti.

Yükseliş grafiğini zirveye çıkarmak ve orada kalıcı olmayı sağlamak için tüm varlıklarıyla çabalayan öğretmenlerin çalışmalarının büyük takdirle karşılandığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Bir öğretmen çocuğu olarak öğretmenlerimizin hangi şartlar altında ne gibi başarılara imza attığını en iyi bilenlerdenim. Yeri geldiğinde annemiz, babamız olan öğretmenlerimize yaptıkları fedakarlıklardan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Gümüşhaneli kardelenlerimize verdiği destekler sayesinde Gümüşhaneli öğrencilerimiz Türkiye genelinde 70. sıradan ilk 10'a girme başarısını göstermişlerdir. Türkiye ve Gümüşhane, öğretmenlerin yetiştirdiği nesiller üzerinden büyüyüp ve gelişecektir. Bu bağlamda bu başarılara imza atan bütün öğretmenlerimizi, milli eğitim camiamızı tebrik ediyor, rahmete ulaşmış olanlara Allah'tan rahmet diliyor, çalışan, eli öpülesi tüm öğretmenlerimize minnetlerimi sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber