Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 17:13 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler günü

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, "Öğretmenler Günü" münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı

24 Kasım Öğretmenler günü

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, "Öğretmenler Günü" münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Hamzaoğlları, öğretmenlerin, yarınları emanet edilen ülkenin aydınlık geleceği çocukların ve gençlerin yetiştirilmesi gibi çok kutsal ve onurlu bir görevi icra etmekte olduklarını belirtti.

Toplumların yaşadığı birçok sorunun temelinde eğitimsizlik ve cehalet yatmakta olduğunu ifade eden Hamzaoğulları, "Öğretmenlerimiz cehalet karanlığı ile mücadele ederek sağlıklı toplumların yetişmesinde en büyük katkıyı sunmaktadırlar. Zira ilmin olduğu yerde cehalet ve zulüm olmaz" dedi.

Hamzaoğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde fedakarca ve vefakarca gayret gösteren öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktır. Hepimizin gönlünde müstesna bir yeri olan öğretmenlerimiz, kültür ve medeniyetimizde anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz ve muteberdirler. Çocuklarımızın, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi ve eğitilmesi toplum olarak üzerinde en fazla durulması gereken bir konudur. İyi yetiştirilmiş donanımlı bir nesil, ülkelerin en önemli sermayesidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber