Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 18:53 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Siirt Vali Vekili Bahadır Yörük, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı

24 Kasım Öğretmenler Günü

SİİRT (AA) - Siirt Vali Vekili Bahadır Yörük, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yörük, eğitim ve öğretim, ülkelerin her konuda kalkınmasında en önemli ana kamu hizmeti olduğunu söyledi. 

Türkiye'nin, kalkınma ve çağdaşlaşma hedeflerine ulaşarak dünya ülkeleri arasında layık olduğu yeri alabilmesi yolunda öğretmenlerden toplumun beklentisinin büyük olduğunu dile getiren Yörük, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyetimizin geleceği sevgili çocuklarımızın, hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek, bilgi ve donanıma sahip olmaları, dinamik ve açık fikirli aynı zamanda ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş, okuyan, düşünen ve öğrendiklerini ülkesi, milleti ve kendisi yararına rahatça uygulayabilen bireyler olarak yetiştirilmesi, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için hayati derecede önemlidir. Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Önder Atatürk, 'Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli muhafızlar ister. Yeni nesli bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.' sözüyle öğretmenlik mesleğinin önemini en güzel şekilde ifade etmiştir. Siz yalnızca 24 Kasım'larda değil her zaman değerlisiniz ve öyle kalacaksınız. Büyüyen her fidanda emeğiniz, açılan her çiçekte alın terinizin kokusu var."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber