Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 19:23 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

DİYARBAKIR (AA) - Çüngüş İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Güzel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Güzel, eğitim sisteminin temel taşını oluşturan öğretmenliğin,...

24 Kasım Öğretmenler Günü

DİYARBAKIR (AA) - Çüngüş İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Güzel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Güzel, eğitim sisteminin temel taşını oluşturan öğretmenliğin, dünyanın her ülkesinde onurlu ve itibarlı bir meslek olduğunu belirterek, öğretmenlerin gününü kutladı.

Küreselleşen dünyada ülkenin geleceği, yeni nesillerin nitelikli yetiştirilmelerine bağlı olduğuna işaret eden Güzel, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Öğretmenler, her zaman her koşulda bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olmuştur. Dolayısıyla öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Öğretmenlerimizden beklentimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri, onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven, bireyler olarak yetiştirmeleridir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber