Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2014 - 09:23 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

AĞRI (AA) - AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi,  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çelebi, mesajında, öğretmenlerin gönüllerde müstesna bir yer tuttuğunu,...

24 Kasım Öğretmenler Günü

AĞRI (AA) - AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi,  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çelebi, mesajında, öğretmenlerin gönüllerde müstesna bir yer tuttuğunu, toplumda anne ve babalar kadar değerli, onlar kadar muteber sayıldığını belirtti.

İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emeğin kutsal olduğunu ve bu anlayışla en fazla yatırımı eğitime yaptıklarını bildiren Çelebi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye gelecekteki hedeflerine, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. Öğretmenlik tüm makam ve mevkilerin üzerinde bir değere sahiptir. Bugün hangi makam ve mevkide olursak olalım bunu öğretmenlerimize borçluyuz. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarına ve öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber