Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Güncel 24 Kasım 2014 - 14:03 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Suşehri ilçesinde tören, Ulaş'ta ise bir anaokulda etkinlik düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş, Suşehri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda devam eden törende, öğretmenlik mesleğinin önemine değindi.

Öğretmenliğin insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleği olduğunu belirten Keleş, "Sizin başarınız Cumhuriyetin başarısı olacaktır. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve hizmet mesleğidir. Bir harf yükü bir dağ yükü gibidir. Bir harf için kırk yıl köle olunuyorsa, elbette ki bir harfin yükü bir dağa eşdeğerdir" dedi.

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunduğu programda, öğrenciler tarafından oluşturulan koro eşliğinde türküler seslendirildi.

Stajyerliği kalkan öğretmenlerin yemin töreninin ardından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede bulunan okullarda şiir, kompozisyon ve resim dalında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere Kaymakam Kadir Perçi tarafından ödülleri verildi.

Programa, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Aydın, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

 

- Ulaş

Ulaş Anaokulu öğrenci velileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenledi.

Ulaş Anaokulu Aile Birliği Başkanı Rıza Yolalan, okulda düzenlenen programda, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu ifade ederek "Öğretmen sevgi içerir, içimizi aydınlatır. Öğretmen, özverili, çevreye güven ve inanç veren, içi insan sevgisiyle dolu kişidir."

Etkinlikte öğrenciler şiirler okudu, slayt gösterisi yapıldı.

Yolalan, öğretmenlere çiçek verdi.

Ulaş Anaokulu Müdürü Asude Yılmaz Günaydın da programı düzenleyenlere teşekkür etti.

ETİKETLER: Suşehri
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber