Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2014 - 15:33 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Afyonkarahisar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve öğretmenler tarafından Kocatepe Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Daha sonra kutlamalar, Kamil Miras Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Rehberlik Araştırma Merkezi'nde devam etti. 

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, burada yaptığı konuşmada, ülkelerin kaderinin iyi yetişmiş insanlarla hayat bulabileceğini söyledi. 

"Eğer bir ülkede, üreten, vicdanlı, liyakatli ve işini bir ibadet ruhu ile yapan insanlar yetiştiriyorsa o ülke geleceğe emin ve kararlı adımlarla yürür" diyen Güner, işini seven, işine gönül veren insanlar için eğitme ve öğretmenin önemine vurgu yaptı. 

Öğrenci, öğretmen ve idarecilerin eğitim konusunda bir seferberlik içinde olması gerektiğini belirten Güner, "Bu seferberlik eğitimde, hem fiziki kalitenin iyileştirilmesi hem de eğitim başarısının hem öğrenci odaklı hem de yönetici odaklı artırılmasını gerekli kılmaktadır" diye konuştu.

Eğitim konusunda atılacak adımlara her zaman kapısının açık olduğunu ifade eden Güner, şöyle konuştu:

"İşin namusunu ve haysiyetini hayat tarzı haline getirmiş bir anlayışın mensuplarıyız. Bu çerçevede her kim ki gerek ilçelerde gerek il merkezinde bir şey yapmak istiyor, bir şeyde farkındalık yaratmak istiyorsa bu anlamda her zaman bizim kapımız ve gönlümüz herkese açık. Bu yönü ile inşallah bundan sonraki dönemde mili eğitim konusunda başarı nidaları, başarı sesleri duymak istiyorum. Bu çerçevede çalışacak, gayret edecek, ilimizin adını başarılarla anlatacak bir çok okul olduğunu biliyorum"

Güner, konuşmasının ardından emekli öğretmenlere "Hizmet Şeref Belgesi" verdi. 

Daha sonra mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etti.

Programa, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber