Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2014 - 15:33 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Kütahya'da kutlama programı düzenledi

24 Kasım Öğretmenler Günü

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'in, Zafer Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Kütahya Belediyesi Kültür ve Ticaret Merkezi'nde devam eden programda konuşan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, ülkemizde öğretmenler gününün, Atatürk'ün "Başöğretmen" olarak kabul edildiği gün olduğunu söyledi.

Yılmaz, Atatürk'ün, "Benim asıl anlatılacak yanım öğretmenliğimdir" ve "Topluma öğretmenlik yapabiliyorsam beni onunla anlatın, yoksa kazandığım zaferle yaptığım diğer işlerle beni anlatmanız önemli değildir" sözlerine hatırlatarak, "Bu, savaşta kazanılan başarının ötesinde, cehaletle ve geleceği hazırlamakla insanlara kendini adamış bir insanın, söyleyebileceği, toplumu bir araya getirmek için anlatabileceği en önemli sözlerden birisidir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, protokol üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla açılan sergiyi gezdi.

Programa, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Hava Piyade Kurmay Albay Bülent Tatkan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Şefik Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber