Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 16:28 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

TOKAT (AA) - Tokat'ın Yeşilyurt ve Erbaa ilçelerinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programları düzenlendi.Yeşilyurt'ta, Hükümet Meydanı'nda düzenlene törende, İlçe Milli...

24 Kasım Öğretmenler Günü

TOKAT (AA) - Tokat'ın Yeşilyurt ve Erbaa ilçelerinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programları düzenlendi.

Yeşilyurt'ta, Hükümet Meydanı'nda düzenlene törende, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Selim Coşkun, Atatürk büstüne çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

Daha sonra, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde devam eden programda konuşan Yeşilyurt Kaymakamı İsmail Toprak, öğretmenlerin gününü kutladı.

Programda mesleğe yeni başlayan 23 stajyer öğretmen yemin etti. 

Toprak ve Coşkun, öğretmenlere kitap hediye etti.

- Erbaa

Erbaa ilçesinde de İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk büstüne çelenk bıraktı.

Buradaki törenin ardından, Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Salonunda devam eden programda, göreve yeni başlayan stajer öğretmenler yemin etti. 

Programa Kaymakam Abdulkadir Demir, Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Hüseyin Serin, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Uzun, daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

Öte yandan, Erbaa Belediyesi ilçede görev yapan bin 414 öğretmene, üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu kalem hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber