Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 16:33 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

TOKAT (AA) - Eğitim-Bir-Sen Tokat Şube Başkanı Şaban Ceylan, "Tüm öğretmenlerimizin emeklerinin değerinin anlaşıldığı, mesleğin itibarının ön plana çıktığı ve Öğretmenler Günü'nün...

24 Kasım Öğretmenler Günü

TOKAT (AA) - Eğitim-Bir-Sen Tokat Şube Başkanı Şaban Ceylan, "Tüm öğretmenlerimizin emeklerinin değerinin anlaşıldığı, mesleğin itibarının ön plana çıktığı ve Öğretmenler Günü'nün sivilleştiği günlerde buluşmayı diliyoruz" dedi.

Ceylan, şube binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Öğretmenler Günü'nün, 12 Eylül 1983 tarihinde yayımlanan Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği'nden sonra kışla düzeni anlayışıyla kutlanmaya devam ettiğini öne sürdü.

24 Kasım'ın öğretmenleri kendi mesleki geleneklerinden ve dünya öğretmen dayanışmasından koparmayı hedeflediğini belirten Ceylan, "Aynı zamanda 100'ü aşkın ülkenin aynı tarihte kutlamasından soyutlanmanın da tarihidir. Milletin tercihlerine pranga vuran antidemokratik müdahalelerin zirve noktası olan darbe sonrası suç işleyenlerin yapmak istedikleri mühendisliğe öğretmenleri de ortak etmek için tahsis ettikleri bugün, aynı zamanda milletin bin yıllık geçmişini bir kalemde silip atmayı sevimli kılmaya çalışan yaklaşımları da bünyesinde barındırmaktadır" diye konuştu. 

Öğretmenlerin gönülden iştirak edecekleri bir Öğretmenler Günü dileyen Ceylan, "Tüm öğretmenlerimizin emeklerinin değerinin anlaşıldığı, mesleğin itibarının ön plana çıktığı ve Öğretmenler Günü’nün sivilleştiği günlerde buluşmayı diliyoruz" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber