Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2014 - 16:43 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Keban ve Maden ilçelerinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Keban'da, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim...

24 Kasım Öğretmenler Günü

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Keban ve Maden ilçelerinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Keban'da, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Abuzer Pişkin'in çelenk sunumuyla başlayan etkinlik, Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonunda devam etti.

Pişkin, burada yaptığı konuşmada, öğretmenliğin tarih boyunca en kıymetli meslek görüldüğünü dile getirdi.

Program, yapılan konuşma ve okunan şiirlerin ardından sona erdi.

Etkinliğe, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Yeşil, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, İlçe Cumhuriyet Savcısı Cihan Koray Çiftçi, kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

- Maden

Öğretmenler Günü dolayısıyla Maden İlk ve Orta Okulu Seminer Salonunda da tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Behçet Tekdemirci, burad ayaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin kutsal ve değerli bir iş olduğunu ifade ederek, geleceğin teminatı olan çocukların özveri, sevgi ve özenle yetiştirilmesi gerektiğini, en büyük vazifenin ise öğretmenlere düştüğünü dile getirdi.

Yapılan konuşmanın ardından İlçe Kaymakamı Davut Düzgün, emekli öğretmen Cuma Karataş'a onur belgesi verdi. Program okunan şiirlerin ve kesilen pastanın ardından sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber