Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 16:43 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

KARS (AA) -  Fevzi Çakmak İlkokulunda, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.Okulda düzenlenen şiir dinletisinde, öğrenciler öğretmenlerine yazdıkları şiirleri okuduktan...

24 Kasım Öğretmenler Günü

KARS (AA) -  Fevzi Çakmak İlkokulunda, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulda düzenlenen şiir dinletisinde, öğrenciler öğretmenlerine yazdıkları şiirleri okuduktan sonra, günün anısına öğretmenlerine gül ve çiçekler verdi.

Daha sonra öğrenciler ile bazı veliler, okulun karla kaplı bahçesine kırmızı yazı ile "Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" yazarak öğretmenleri kutladı.

Okul Müdürü Atakan Karabağ, veli ve öğrencilerin kendilerine unutulmaz bir sürpriz yaptığını belirterek, "Öğretmenler gününü ilk defa böyle kutladık. Öğretmenler adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber