Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 16:43 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Rektör Prof. Dr. Laçiner: "Geleceğimizin anahtarı öğretmenlerin ellerinde"

24 Kasım Öğretmenler Günü

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, geleceğin anahtarının öğretmenlerinde elinde olduğunu söyledi.

Öğretmenler Günü dolayısıyla ÇOMÜ Anafartalar Yerleşkesi'ndeki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törende anıta çelenk bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

Laçiner, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna dikkati çekerek, "Öğretmenlik başka mesleklere benzemiyor. Öğretmenlik kutsal bir meslek. Hazreti Ali'nin ifade ettiği gibi 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' deniyor. Burada öğretmenlerimiz bir harften çok ama çok daha fazlasını öğretiyorlar" dedi.

Geleceğin anahtarının öğretmenlerin elinde olduğunu aktaran Laçiner, "ÇOMÜ, çok uzun bir süredir öğretmenleri yetiştirmede büyük görev üstleniyor. Bugün de yine pırıl pırıl öğretmenlerimizle karşı karşıyayız. ÇOMÜ'nün tüm öğretici, eğitici kadrosunu ve tüm öğretmen adayı arkadaşlarımızın da bu gününü kutluyorum" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber