Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 17:43 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul, kutlama mesajı yayımladı

24 Kasım Öğretmenler Günü

SAKARYA (AA) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kösemusul, mesajında, öğretmenliğin yeryüzündeki en şerefli mesleklerden biri olduğunu vurguladı.

İnsanlık tarihinin en eski ve en anlamlı mesleğinin öğretmenlik olduğunu belirten Kösemusul, şunları kaydetti:

"Öğretmen demek, öğreten demektir, bir topluma iyiyi ve doğru yolu gösteren demektir. Öğretmenler, bir ülkenin aydınlık geleceğidir. Onların sorumluluk duygusuyla vereceği eğitimin kalitesi yükseldikçe, ülkemizin kültür ve eğitim seviyesi hep daha yukarılarda olacaktır. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmasında üstün çalışmaları olan, toplumu ulus haline getiren öğretmenlere hak ettiği değer her zaman verilmelidir. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı ve vatanın dört bir yanında fedakârca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak üstün başarılar diliyorum." 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber