Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 18:53 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

AĞRI (AA) - Eğitim-Bir-Sen Ağrı Temsilciği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlere yemek verdi.Bir restorantda düzenlenen yemekte konuşan Eğitim-Bir-Sen...

24 Kasım Öğretmenler Günü

AĞRI (AA) - Eğitim-Bir-Sen Ağrı Temsilciği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlere yemek verdi.

Bir restorantda düzenlenen yemekte konuşan Eğitim-Bir-Sen Patnos iİçe Başkanı Fikret Ayaz, insanı beşikten mezara kadar eğiten dünyanın en büyük mesuliyetine sahip insanın öğretmen olduğunu belirterek, "Öğretmen, bir fert inşasıyla başladığı kutsal görevini nesiller yetiştirmeyle nihayete erdirir. Öğretmene değer vermeyen, öğretmenin saygınlığını zedeleyen ülkeler her zaman kaybetmiştir. Unutulmamalıdır ki medeniyetler ne güçlü savaşçılarla ne de güçlü siyasetçilerle kurulmuştur, medeniyetlerin ana kurucusu öğretmenlerdir" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer ise üyelerinin problemlerini, sıkıntılarını, sorunlarını çözmek ve ilgili mercilere taşımak için bu makama talip olduklarını ifade etti.

Gümüşer, şunları kaydetti:

"Bizleri destekleyen arkadaşlarımızın güvenini, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla, projelerimiz ve kazanımlarımızla boşa çıkartmayacağız. Kamu görevlileri ve teşkilatımız için her zaman dik durarak, her zaman istişare ederek, kimseyi ötekileştirmeden, kimsenin sözünü kulak arkası etmeden, birlikte el ele ve gönül gönüle hep birlikte Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği olarak elimizden geleni yapacağız."

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarının yarınları inşa eden öğretmenler için az bile olduğunu belirtti.

Akbay, "Yavrularımızı yetiştiren siz değerli öğretmenlerimiz için bu kutlanan günler az bile. Sizler yavrularımıza analık, babalık yapan çok değerli insanlarsınız. Sizler geleceğin teminatı olan yavrularımızı yetiştiren çok değerli öğretmenlersiniz" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber