Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 16:33 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Muş'un Varto ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü

Muş'un Varto ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törene İlçe Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, şube müdürleri Abdulnasır Sever ve Ömer Faruk Tunç, siyasi parti temsilcileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Çelenk sunma töreninin ardından program Kültür Merkezi Müdürlüğünün konferasn salonunda devam etti. En genç öğretmen sıfatıyla Varto Şehit Serdar Akın Anadolu Lisesi Almanca Öğretmeni Abdulkadir Ören ve kıdemli öğretmen olarak Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulhalik Sever birer konuşma yaptı. Öğretmenlerin yaptıkları konuşmaların ardından aday öğretmenler yemin etti.

Şehit Serdar Akın Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış oldukları şiirlerin okunmasının ardında çeşitli gösterilerin sunulmasıyla program sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber