Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Ekim 2014 - 12:58 Yorum: 0

24. Periodontoloji Sempozyumu

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi ve Türk Periodontoloji Derneği işbirliğiyle düzenlenen, "24. Periodontoloji Bilimsel Sempozyum" gerçekleştirildi.Bir...

24. Periodontoloji Sempozyumu

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi ve Türk Periodontoloji Derneği işbirliğiyle düzenlenen, "24. Periodontoloji Bilimsel Sempozyum" gerçekleştirildi.

Bir otelde düzenlenen sempozyumun açılıyında konuşan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, yaptıkları çalışmalarla Gaziantep Üniversitesi'nin son yıllarda Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri haline geldiğini belirtti.

Dünya üniversitesi olma yolunda önemli mesafeler katettiklerini ifade eden Coşkun, şunları kaydetti:

"Kaliteli büyümeyi ve sürdürülebilirliği esas kılan, kaliteli duruşa sahip bir üniversite olmak istedik ve bu anlamda önemli mesafeler kaydettik. Uluslararasılaşan bir üniversite anlayışımızla bugün geldiğimiz noktada 80 ayrı ülkeden 40 bine yakın öğrencimiz var ve bunların 2 bini yabancı öğrenci."

Coşkun, topluma öncülük eden ve kendi ürettiği bilgiyi toplumun gelişimine katkıda bulunacak bir enstrüman olarak hayatın içine sokan bir üniversite anlayışını sürdürmeye çalıştıklarını dile getirdi.

GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sempozyum Düzenleme Komitesi Başkanı Doç. Dr. Kamile Erciyas da elde edilen hiçbir başarının tesadüf olmadığı gibi bilimsel platformlarda elde edilen başarıların da temelinde disiplin ve çalışma azminin yattığını söyledi.

Türk Periodontoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Bahar Eren Kuru ise sempozyumda uzmanlık ve mesleki sorunlarla ilgili konuları tartışacaklarını aktardı.

Açılış konuşmalarının ardından GAÜN Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğrencileri müzik dinletisi sundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber