Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Eylül 2021 - 12:54 Yorum: 0

24 suçtan aranan suç makinası kıskıvrak yakalandı

Uşak'ta gasp, hırsızlık ve kasten adam yaralama gibi 24 çeşitli suçlardan aranması bulunan şüpheli, polis ekiplerince yakalanmasının ardından çıkarıldığı...

24 suçtan aranan suç makinası kıskıvrak yakalandı

Uşak'ta gasp, hırsızlık ve kasten adam yaralama gibi 24 çeşitli suçlardan aranması bulunan şüpheli, polis ekiplerince yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Uşak'ta İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir süredir, gasp, hırsızlık, kasten adam yaralama gibi toplamda 24 ayrı suçtan aranması bulun E.D., hakkında arama çalışması başlattı. Çalışmalar doğrultusunda izlenilen çeşitli güvenlik kameralarından şahsın Elmalıdere Mahallesi Elkurtaran Sokakta bir ikamette saklandığını tespit edildi. Yapılan operasyonda E.D., ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber