Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Temmuz 2014 - 16:28 Yorum: 0

24 Temmuz Basın Bayramı

Artvin Valisi Kemal Cirit, Türk basınından sansürün kaldırılmasının 106. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

24 Temmuz Basın Bayramı

ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Kemal Cirit, Türk basınından sansürün kaldırılmasının 106. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Cirit, mesajında, tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

Düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı durumunda olan basının, kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleği olduğunu belirten Vali Cirit, şunları kaydetti:

"Görevini toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla yerine getiren özgür basın, hiç şüphesiz ki demokrasinin en etkili ölçülerinden biridir. İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlayan, halkın ortak sesini doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla dile getirip kamuoyunun beklentilerini yansıtmak suretiyle çalışmalarımıza önemli katkılar sağlayan basın mensuplarının, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber