Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 14:48 Yorum: 0

24 Temmuz Basın Bayramı

Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, mesaj yayımladı

24 Temmuz Basın Bayramı

BAYBURT (AA) - AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kobal, mesajında, basın mensuplarının yaz-kış, yağmur-çamur, gece-gündüz demeden zor şartlar altında çalışan, tek amaçları doğru ve tarafsız haber yapmak ve bilgilendirmek olan önemli mesleği icra ettiklerini belirtti.

Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda yüklendikleri sorumluluk duyguları içinde tarafsız olarak toplumun haber alması adına görevlerini yerine getiren tüm basın çalışanlarını tebrik ettiğini kaydeden Kobal, "Biliyoruz ki görevini toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri korumayı ilke edinmiş, tarafsız bir anlayışla ifa eden özgür basın, demokrasilerin en büyük güvencesidir. Bu düşüncelerle basın ilkelerine göre mesleklerini tarafsız şekilde yerine getiren tüm basın mensuplarımızın Basın Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber