Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Temmuz 2014 - 16:23 Yorum: 0

24 Temmuz Basın Bayramı

Elazığ Halk Sağlığı Müdürü Akkuş, kutlama mesajı yayımladı

24 Temmuz Basın Bayramı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Halil Akkuş, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akkuş, mesajında, toplumların aydınlanmasında ve reaksiyon göstermesinde basının önemli bir rolünün bulunduğunu belirtti.

Her yıl 24 Temmuz tarihinin Basın Bayramı olarak kutlandığını anımsatan Akkuş, tüm basın çalışanlarının bayramını kutlayarak, şunları kaydetti:

"İnsan, varoluşu itibariyle düşüncelere, duygulara, insani ihtiyaçlara ve bunların doğrultusunda şekillenen eylemlere sahiptir. Toplumsal yaşam, insanların birbirleriyle zihinsel ve duygusal yönden etkileşime girmesini sağlamakta ve bireye sorumluluklar yüklemektedir. Bütün bunların bir sonucu olarak da toplumsal yaşamanın kaçınılmaz kıldığı ihtiyaçlar vardır. Bunlardan bazıları bilginin paylaşılması, iletişim ve haberleşmedir. Basın, bilginin insanlara ulaşmasını sağlayan, iletişim ve haberleşme ağını oluşturan fonksiyonların bütünüdür. 'Adam adama gerek olmasa her biri bir dağ başında olurdu' diye bir söz vardır. Bu sözde anlatılmak istenen; kişiler tek başlarına bir anlam ifade etmezler. Çünkü başka insanların yardımına ihtiyaçları vardır. Birlikte yaşayarak sağlık, beslenme, barınma, iş imkanı  gibi ihtiyaçlarını karşılarlar. Basın, bu ihtiyaçların karşılanmasında önemli bir destek, insanların seslerini duyurabilmesi için önemli bir araçtır. Bu mesleğe gönül veren herkesin bayramını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim"

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber