Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 16:28 Yorum: 0

24 Temmuz Basın Bayramı

ADANA (AA) - Adana Valisi Mustafa Büyük, 24 Temmuz  Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyük, mesajında, gazetecilerin, halkın haber alma özgürlüğü ve taşıdığı misyon ile...

24 Temmuz Basın Bayramı

ADANA (AA) - Adana Valisi Mustafa Büyük, 24 Temmuz  Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyük, mesajında, gazetecilerin, halkın haber alma özgürlüğü ve taşıdığı misyon ile demokrasinin gelişmesinde önemli görev üstlendiğini vurguladı.

Türkiye'de bir dönem basına sansür uygulandığına değinen Büyük, şunları kaydetti:

"Özgür basın, özgür toplum demektir. Basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü olarak kutlanan bu anlamlı gün, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli görevi yerine getiren basınımızın özgür olması açısından son derece önem taşımaktadır. Basın, ancak bu sayede halka tarafsız ve doğru bilgiyi ulaştırabilir. Yazılı, görsel ve işitsel tüm basın mensuplarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber