Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Temmuz 2014 - 09:28 Yorum: 0

24 Temmuz Basın Bayramı

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu:

24 Temmuz Basın Bayramı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, basının, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biri olduğunu bildirdi.

Kesimoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, toplumsal yaşamda basının önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Kalemlerin keskin fakat mutlaka tarafsız olması gerektiğini ifade eden Kesimoğlu, şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz bilişim çağı, kitle iletişim araçlarına çeşitlilik, bilgi akışına ise hız kazandırmıştır. Kuşkusuz böyle bir ortamda basın, yayın kuruluşlarıyla, basın çalışanlarının sorumlulukları da artmıştır. Bu sorumluluklardan en önemlisi ise, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesidir. Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber