Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Temmuz 2014 - 13:38 Yorum: 0

24 Temmuz Basın Bayramı

Osmaniye Valisi Oduncu: "Basın, üstlendiği görev itibariyle toplumun en önemli kurumlarından birisidir"

24 Temmuz Basın Bayramı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Türk basınında sansürün kaldırılışının 106. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Vali Oduncu, mesajında, toplumun doğru bilgilendirilmesine aracılık eden, toplumsal sorunları gündemde tutan ve toplumun tüm kesimlerinin sesinin duyurulmasında rolü olan basın mensuplarının, toplumun en önemli meslek gruplarından olduğunu kaydetti.

Oduncu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, hızla gelişen teknoloji sayesinde bilgi akışının hızlanması, basının önemini ve aynı zamanda da basın mensuplarımızın üstlendiği sorumluluğu artırmıştır. Basın, üstlendiği görev itibariyle toplumun en önemli kurumlarından birisidir. Sorumluluklarının bilinci ile hareket ederek, vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesinde ve aydınlatılmasında emeği olan, vatandaşlarımız ile kamu kurumlarımız arasında köprü vazifesi görerek fedakarca görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizde ve bölgemizde duyarlı, sorumlu ve özverili şekilde görevini yerine getiren değerli basın mensupları nezdinde tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber