Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 13:43 Yorum: 0

24 Temmuz Basın Bayramı

SESOB Başkanı Köksal, mesaj yayımladı

24 Temmuz Basın Bayramı

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köksal, mesajında, 24 Temmuz'un basın kuruluşlarının yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti açısından da özgürlüklerin önünün açılması bakımından önemli bir gün olduğunu belirtti.

Gazetecilerin en iyi ortamlarda çalışması gerektiğini ifade eden Köksal, "Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçlarıyla birlikte gücü ve etkinliği her geçen gün biraz daha artan basın kuruluşları, kişilerin her türlü sorunlarını dile getirmelerine ve ülke gündemine ilişkin görüşlerini duyurmalarına imkan tanıyarak bir taraftan haberleşme özgürlüğünü sağlarken, bir taraftan da kamuoyu oluşturulmasına yardımcı olmaktadırlar" açıklamasında bulundu.

Köksal, mesai gözetmeksizin çalışan tüm basın mensuplarına başarılar diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber