Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 24 Temmuz 2014 - 12:11 Yorum: 0

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

MALATYA - AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Çalık mesajında, "Günümüzde, demokrasinin sağlam temellere oturtulmasında en dinamik ve en fedakar mesleklerden biri gazetecilik ve basındır.

Ülkelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının, halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi konularda önemli işlevleri bulunmaktadır. 

Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın önemli bir kurumdur.

Zor şartlarda halkımızın gözü ve kulağı olan medya mensuplarımızın yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta, zaman zaman ise canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları takdir edilmesi gereken bir durumdur. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Malatya'da faaliyet gösteren yerel gazete, dergi, radyo,  ve ulusal ajans temsilcilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber