Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 31 Temmuz 2014 - 22:18 Yorum: 0

24. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali

Festival kapsamındaki müzik ve eğlence programları, İsrail'in Gazze'ye saldırıları nedeniyle iptal edildi

24. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali

TRABZON (AA) - Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 24. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali kapsamındaki müzik ve eğlence programları, İsrail'in Gazze'ye saldırıları nedeniyle iptal edildi.

Festival çerçevesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Akçaabat Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oluşturulan serginin açılışına, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, sanatçılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkmen, burada yaptığı konuşmada, Akçaabat'ın kültür, sanat ve turizm yöresi olduğunu belirterek, "Belediye olarak kültürümüzün gelişmesi ve sanatçılarımızın yetişmesi için her türlü desteği sağlamaktayız. Festivalimiz 24 yıldır aralıksız yapılmaktadır. Bu yıl ilk kez, başta Gazze olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan katliamlar nedeniyle festivalin müzik ve eğlence kısımlarını iptal ettik" diye konuştu.

Festival, 3 Ağustos'a kadar devam edecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber