Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Eylül 2014 - 13:13 Yorum: 0

25 yaşındaki berber ölü bulundu

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde üç gündür kendisinden haber alınamayan evli ve 1 çocuk babası berber, 25 yaşındaki Mustafa Başer, ölü bulundu

25 yaşındaki berber ölü bulundu

SAMSUN (AA) - Vezirköprü ilçesinde ailesinin kendisinden üç gündür haber alamadığı 25 yaşındaki Mustafa Başer, ölü bulundu.

İlçede berberlik yapan evli ve 1 çocuk babası Mustafa Başer'in ailesi, üç gün önce sanayiye gideceğini söyleyerek evden ayrılan Başer'in eve dönmediğini belirterek polis ve jandarmadan yardım istedi.

Ailenin telefonla ulaşamadığı, arama çalışmasına rağmen bulamadığı Başer için polis ve jandarma arama çalışması başlattı.

Başer, güvenlik ekipleri tarafından Mahmatlı Mahallesi yakınlarındaki bir korulukta boynundan asılı olarak bulundu.

Başer'in Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi için Samsun'a gönderildi.

Olayın intihar ya da cinayet olup olmadığının otopsi sonucu ortaya çıkacağı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber