Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Ekim 2018 - 15:58 Yorum: 0

250 bin lira değerinde 5 bin hap ele geçirildi

Bursa narkotik polisi, İstanbul'dan Bursa'ya piyasa değeri yaklaşık 250 bin lira olan uyuşturucu hap getiren zehir tacirlerini yolda yakaladı.

250 bin lira değerinde 5 bin hap ele geçirildi

Bursa narkotik polisi, İstanbul'dan Bursa'ya piyasa değeri yaklaşık 250 bin lira olan uyuşturucu hap getiren zehir tacirlerini yolda yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar adalete teslim edildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Bursa'ya gelerek burada uyuşturucu ticareti yapacakları yönünde haklarında ihbar bulunan şahısları takibe aldı. Yapılan teknik takipte Bursa'ya gelmek için yola çıktıkları tespit edilen şahısların yakalanması için düğmeye basıldı. Narkotik polisi Bursa'ya girmek üzere olan ve içinde M.K. ile B.G. isimli 2 kişinin bulunduğu 34 plakalı aracı Bursa'ya giremeden yakalamak için operasyon yaptı. Operasyona eğitimli narkotik köpekleri Galya ile Rona da katıldı. Arabada arama yapan ekipler otomobilin bagaj kısmında piyasa değeri 250 bin lira olan 5 bin tane ecstasy hap ele geçirdi.

Gözaltına alınan 2 şahıs, emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

250 bin lira değerinde 5 bin hap ele geçirildi

250 bin lira değerinde 5 bin hap ele geçirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber