Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 26 Ekim 2014 - 01:33 Yorum: 0

26. Bodrum Cup Yelken Yarışları sona erdi

MUĞLA (AA) - 26. Bodrum Cup Uluslararası Yelken Yarışları ödül töreniyle sona erdi.100 yat ve bin 500 denizcinin katıldığı yarışlarda olumsuz hava koşulları etkili oldu. Rüzgarın hızının...

26. Bodrum Cup Yelken Yarışları sona erdi

MUĞLA (AA) - 26. Bodrum Cup Uluslararası Yelken Yarışları ödül töreniyle sona erdi.

100 yat ve bin 500 denizcinin katıldığı yarışlarda olumsuz hava koşulları etkili oldu. Rüzgarın hızının saatte 70 kilometre dalga yüksekliğinin de açık denizde 4 metreyi bulması nedeniyle organizasyon komitesi tarafından 3. gün yarışları iptal edildi.

5 etapta yapılması planlanan yarışlar, Bodrum-Bodrum, Bodrum-Kalimnos, Kalimnos-Yalıkavak ve Yalıkavak-Bodrum etaplarında gerçekleşti. 

Son gün düzenlenen yarışın ardından Gümbet açıklarında organizasyon için özel olarak hazırlanmış "yüzen şehir" olarak adlandırılan iskelede ödül töreni yapıldı. 

Törende konuşan 26. Bodrum Cup Uluslararası Yelken Yarışları Komite Başkanı Süleyman Uysal, zor hava şartlarına rağmen yarışmacıların iyi bir yarış sergilediğini söyledi.

Yarışlara desteğin her geçen gün arttığına işaret eden Uysal, "26. Bodrum Cup yarışları ikinci çeyrek yılın, asrın ilk yılı. Bizler bu yılki çalışmalarımızı yaparken sadece seneye bir çalışma yapmıyoruz, bundan sonraki 25 seneyi planlıyoruz. Yola çıkışımızın amacı ise mavi yolculuk markasına inanıyoruz, bu markanın ancak Bodrum Cup ile tanıtılabileceğine inanıyoruz "diye konuştu. 

Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber