Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Ekim 2016 - 16:09 Yorum: 0

26 yaşındaki Eskişehirli Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin babası:

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan 2'si asker, 4 kişiden biri olan 26 yaşındaki Eskişehirli Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin...

26 yaşındaki Eskişehirli Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin babası:

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan 2'si asker, 4 kişiden biri olan 26 yaşındaki Eskişehirli Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin babası evladının kurtarılması çağrısında bulundu.

Acılı baba, oğlunun yaklaşık 20 günden beri PKK'lı teröristlerin elinde olduğunu söyledi. Gerekli müracaatları yaptığını aktaran baba, "Oğlum, Hakkari Çukurca'da Uzman Çavuş olarak görev yapıyordu. Bu PKK tarafından kaçırıldı. 20 gündür hiçbir taraftan haber alamıyoruz" dedi.

İçtiğimiz su bile boğazımda kalıyor

Baba Alişen Kahveci, şu ifadelere yer verdi:

"Beni, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aradı. Yanına gittim bana, "sabırlı olun, bekleyin, alacağız" dedi. Bir Suriye tarafında dediler, şimdi Kuzey Irak tarafı diyorlar. O taraflarda şuan da her gün şehidimiz var. Her gün çatışma var, benim çocuğum nasıl? Ne durumda? Hiçbirinden haberimiz yok. Ben su içiyorum su bile boğazımda kalıyor".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber