Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Nisan 2014 - 16:25 Yorum: 0

28 Şubat Davası'nın duruşma tarihi belirlendi

Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesinin kapatılması sonrasında Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesine devredilen dava için 27 Haziran 2014'e gün verildi

28 Şubat Davası'nın duruşma tarihi belirlendi

ANKARA

Terörle Mücadele Kanunu ve Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la birlikte kapatılan Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesinin Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesine devrettiği 28 Şubat Davası'nın duruşma tarihi belli oldu.

Tensip zaptını hazırlayan mahkeme, 103 sanık hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan açılan davanın duruşmasını 27 Haziran 2014 saat 09.00'da görecek.

Tensip zaptında, bazı müştekilerin ifadelerinin alınması için talimat yazılmasına karar verilirken, sanıklardan, başka yerde cezaevinde bulunan sanık Doğan Temel'in ifadesinin sesli ve görüntülü sistemle alınması kararlaştırıldı.

Mahkemenin, daha önce Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kullanılan duruşma salonunda davayı göreceği ve duruşmanın sesli ve görüntülü olarak kaydedileceği öğrenildi.

ETİKETLER: 28 Şubat , Davası , duruşma
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber