Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ekim 2014 - 14:13 Yorum: 0

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru

ESKİŞEHİR (AA) - Memleket Sevdalıları Derneği (MSD) Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şavlukbaş, "Cumhuriyetimizi, değerlerini ve 1923 devriminin kazanımlarını sonsuza...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru

ESKİŞEHİR (AA) - Memleket Sevdalıları Derneği (MSD) Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şavlukbaş, "Cumhuriyetimizi, değerlerini ve 1923 devriminin kazanımlarını sonsuza dek koruyacak azim ve kararlılığa sahibiz" dedi.

Şavlukbaş, İki Eylül Caddesi üzerindeki Esnaf Sarayı önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Kanla, irfanla kurduğumuz Cumhuriyetin temel ilke ve değerlerinin saldırı altında olduğu bir dönem yaşıyoruz. Sanmasınlar ki tarihin sonu bizim için yaklaşıyor. Gelecek gösterecektir ki sona yaklaşan, gerici ve iş birlikçi yapıdır. Cumhuriyetimizi, değerlerini ve 1923 devriminin kazanımlarını sonsuza dek koruyacak azim ve kararlılığa sahibiz. Karanlık, aydınlığa mutlaka yenilecektir."

Açıklamanın ardından Şavlukbaş, Eskişehirlileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapacakları "Cumhuriyet yürüyüşü"ne davet etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber