Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Aralık 2018 - 22:23 Yorum: 0

3 aydır maaş alamadıklarını iddia eden işçiler iş bıraktı

KÜTAHYA (İHA) – Kütahya'da merkeze bağlı Gümüş köyde bulunan bir fabrikada, işçiler 3 aydır maaş alamadıkları iddiasıyla protesto eylemi gerçekleştirdi.

3 aydır maaş alamadıklarını iddia eden işçiler iş bıraktı

KÜTAHYA (İHA) – Kütahya'da merkeze bağlı Gümüş köyde bulunan bir fabrikada, işçiler 3 aydır maaş alamadıkları iddiasıyla protesto eylemi gerçekleştirdi. Fabrika önünde iş bırakma eylemi yapan işçiler, hiçbir kimseyi karşılarında muhatap olarak göremediklerini belirterek yetkililerden yardım istedi.

Kütahya'da merkeze bağlı Gümüş köyde bulunan bir gümüş fabrikasının çalışanları iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Yaklaşık 300 kişiden oluşan işçi grubu 3 aydır maaşlarını alamadıklarını ve 15 gün önce de 600 personelin işten çıkarıldığı için bu eylemi gerçekleştirdiklerini belirtti. Ailelerinin ve kendilerinin mağdur edildiğini ifade eden işçiler sorunun çözülmesi için hiçbir muhatap bulamamaktan yakınarak "Herhangi bir açıklama yapılmadığı için iş bırakma eylemi yaptık. Mağduriyetlerin giderilmesi için yetkililerden yardım istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber