Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Temmuz 2020 - 11:53 Yorum: 0

3 aylık köpeğini çocuğu gibi bezliyor

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Kaya ailesi 3 aylık Oskar isimli köpeklerine adeta çocukları gibi bakıyor.

3 aylık köpeğini çocuğu gibi bezliyor

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Kaya ailesi 3 aylık Oskar isimli köpeklerine adeta çocukları gibi bakıyor. Kaya ailesi Oskar'ın altını da etrafı kirletmesin diye bezliyor.

Zonguldak Alaplı Belediyesinde itfaiye eri olan Kunti Kaya ve ailesi, bir süre önce sahiplendiği yavru köpeğe Oskar ismini taktı. Köpeği sütle besleyerek sağlıklı bir şekilde büyümesini sağladı. Evin dışında oynarken de çevreyi kirletmemesi için Oskar isimli Köpeğini altını da çocuk beziyle bağlıyor. Zaman zaman gezmeye çıkarılan Oskar, çocuklarla oynuyorken, bu haliyle çevredekilerin de ilgisini çekiyor.

Aynı zamanda İtfaiye eri olan Kunti Kaya, yaptığı açıklamada, 3 aydır Oskar'a ailesiyle evlerinde baktıklarını söyledi. Havanın güzel olduğu günlerde dışarıya pislemesin diye altının bağlandığını görenlerin şaşırdığını belirten Kaya, "Oskar'ı 3 aylıkken bir arkadaşımdan aldım. Altını da etrafı kirletmesin diye bezliyoruz. Oskar'la çocuk gibi ilgileniyoruz. Çocukların ve bizim evin neşe kaynağı oldu. Onu çok seviyoruz."

3 aylık köpeğini çocuğu gibi bezliyor

3 aylık köpeğini çocuğu gibi bezliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber