Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ekim 2014 - 17:03 Yorum: 0

3. Çorlu Nostalji Fotoğraflar Koleksiyon Yarışması

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından bu yıl 3. kez "Çorlu Nostalji Fotoğraflar Koleksiyon Yarışması" düzenlenecek.Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, yaptığı...

3. Çorlu Nostalji Fotoğraflar Koleksiyon Yarışması

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından bu yıl 3. kez "Çorlu Nostalji Fotoğraflar Koleksiyon Yarışması" düzenlenecek.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri fotoğraf yarışması kapsamında, Çorlu'nun doğal ve kültürel değerlerini tanıtmak, katılımcıların fotoğrafları ile ilçenin geçmişinin, bugününün ve geleceğinin arşivini oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Yarışmanın oda çalışanları ile seçici kurul üyeleri ve birinci derecede yakınları dışında tüm fotoğrafçılara ve koleksiyonculara açık olacağını ifade eden Sülün, şunları kaydetti:

"Yarışmaya katılacak dijital fotoğrafların CD ortamında tarafımıza teslim edilmesi gerekmektedir. Fotoğraflara verilen rumuz 5 rakamdan oluşacak ve sıra numarası katılım formundakiyle aynı olmalı. Yarışmaya katılan fotoğraflarda başkasına ait görüntülerin olduğu gibi veya kısmen kullanılması durumunda ortaya çıkabilecek telif hakkı ihlallerinin tüm hukuki sorumluluğu katılımcıya aittir. Son katılım tarihimiz 15 Aralık. Yarışma sonucunda dereceye giren birinciye 2 bin, ikinciye bin 500, üçüncüye ise bin lira ödül verilecektir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber