Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Siyaset 28 Mayıs 2015 - 16:50 Yorum: 0

3 dönem milletvekilliği yapmalarına rağmen yüzlerini görmedik

CHP Malatya Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı, "Öyle milletvekillerimiz vardı ki birinci sırada olmalarına rağmen, üç dönem milletvekilliği yapmalarına rağmen yüzlerini görmedik."

3 dönem milletvekilliği yapmalarına rağmen yüzlerini görmedik

7 Haziran Genel seçimleri kapsamında sıkılmadık el bırakmamayı hedefleyen ve bu kapsamda yoğun bir tempo sürdüren CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Doğanyol ilçesini ve Doğanyol ilçesine bağlı Gökçe mahallerini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı mahalle toplantılarını da ihmal etmiyor. Porgalı son olarak ise Beydağı (Mamurek)  mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Doğanyol ilçesi esnaflarını ziyaret eden Porgalı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Sorun ve taleplerini dinledi. Esnaflara işlerinin iyi olup olmadığını soran Porgalı’ya iyi değil yanıtını veren işyeri sahipleri, iyi olabilmesi için sizlerin iktidara gelmesini bekliyoruz ki dedi.

Yaşlı amcaların elini öpen Porgalı, dua ve destek istedi. Doğanyol ilçesinde konuşan CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Mevlüt Aslanoğlu 3 dönem milletvekilliği yaptı. İktidar partisi milletvekili olmamasına rağmen her yerde Mevlüt Aslanoğlu’nun izleri var. Çalışmak isteyen iktidar, muhalefet demeksizin elinden gelen gayreti gösterir. Öyle milletvekillerimiz vardı ki birinci sırada olmalarına rağmen, üç dönem milletvekilliği yapmalarına rağmen yüzlerini görmedik” ifadelerini kullandı.  

Doğanyol’un ardından Gökçe Mahallesine geçen CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, Gökçelilerle sohbet etti. Gökçeliler, eskiden Hulisi Porgalı yoktu. Oylar düşüktü şimdi Hulisi Porgalı var oylar iki katına çıkacak. Meclise iki vekil göndereceğiz şeklinde konuştu.

İlçe ziyaretinin ardından Beydağı (Mamurek) Mahallesi’ne giden ve orada mahalle toplantısına katılan CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Onların oyları düşüyor. Biz ikinci, üçüncü, dördüncü adayımızı da milletvekili yapacağız. Bunun için uğraşıyoruz. CHP iktidara geliyor. Sizin burada toplanmanız ise bizlere inandığınızı gösteriyor” sözlerini kaydetti.

13 senede daha çok kazanmak yerine her şeyimiz daha da azaldı diyen Porgalı, “ Üretimde sizlere zarar ettiriyorlar, kazanmanızı istemiyorlar. Sizlerin önünü kesip zengine daha da para kazanmayı sağlıyorlar. Oylarınızı bölmeden destek vereceksiniz. Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba çok yoruldu. İktidar partisinin beş milletvekilinden daha çok çalıştı. Benide onun yanına göndermenizi istiyorum” diye konuştu.

Öte yandan CHP Malatya Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı, CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur ve CHP Parti Meclisi üyesi Tuncay Özkan’ın katıldığı Ataköy mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı. Hep birlikte platforma çıkan CHP heyeti toplantıya katılan kalabalık kitleyi selamladı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber