Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 17 Eylül 2014 - 23:58 Yorum: 0

3. Fethiye Klasik Müzik Festivali başladı

Viyolonsel sanatçısı Benyamin Sözmez'in anısına üçüncüsü bu yıl düzenlenen Klasik Müzik Festivali, 20 Eylül'e kadar sürecek

3. Fethiye Klasik Müzik Festivali başladı

MUĞLA (AA) - Fethiyeli viyolonsel sanatçısı Benyamin Sözmez'in anısına üçüncüsü bu yıl düzenlenen Klasik Müzik Festivali, başladı.

Fethiye Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla Benyamin Sönmez Parkı'nda Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarından Murat Başman ve Burç Balcı çello ikilisinin konseriyle başlayan festival, katılımcılardan ilgi gördü.

Balıkçı Barınağı'nda devam eden festivalde sahneyi Bodrum Oda Orkestrası aldı. Solist Ozan Akkol'un sahne aldığı konserde orkestrayı şef Nesrin Bayramoğulları yönettti.

Yaklaşık 2 saat süren konserde, sanatçıların performansları izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Festival, 20 Eylül'de dünyaca ünlü Rus çellist Natalia Gutman, Svytoslov Moroz, Efdal Altun, Gökhan Aybulus ve Mehmet Sönmez'in Franz Schubert’in "Alabalık Beşlisi"ni seslendireceği konser ile son bulacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber