Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 14 Aralık 2017 - 09:28 Yorum: 0

3. Gülsin Onay Piyano Günleri genç yetenek Salih Can Gevrek’i ağırladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin düzenlediği, dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay'ın adını taşıyan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen...

3. Gülsin Onay Piyano Günleri genç yetenek Salih Can Gevrek’i ağırladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin düzenlediği, dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay'ın adını taşıyan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Bisanthe Gülsin Onay Piyano Günleri'nin üçüncü gecesinin solisti, genç yetenek Salih Can Gevrek oldu. Gevrek, Bach, Brahms ve Schumann'ın eserlerini seslendirdiği konseri ile büyük beğeni topladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği Bisanthe 3. Gülsin Onay Piyano Günleri tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl genç müzisyenlerin ağırlıkta olduğu etkinliğin üçüncü gecesinde sahnede ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği önemli yeteneklerden biri olan genç sanatçı Salih Can Gevrek boy gösterdi. Gevrek, yaklaşık bir buçuk saat süren performansı ile dinleyicilerin gönlünü fethetmeyi başardı.

Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen konserde ünlü bestecilerin eserlerini icra eden sanatçı, ilk yarıda Johann Sebastian Bach'ın Partita No 6 E minör ve Johannes Brahms'ın 7 Fantasien op. 116 isimli bestelerini seslendirdi. Gevrek ikinci yarıda ise Robert Schumann'a ait olan Sonata No 3 "Concerto without Orchestra" isimli eseri çaldı.

"Burada olmamı sağlayan belediyemize teşekkür ediyorum"

Performansı ile büyük alkış alan Gevrek, konser sonrası yaptığı açıklamada, Tekirdağ'da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "İlk kez Tekirdağ'a geliyorum. Tekirdağ'da klasik müzik konserleri verildiğini, festivaller düzenlendiğini öğrendiğimde burada olmak istedim. Bu akşam burada olmamı sağlayan belediyemize ve Gülsin Onay'a teşekkür ediyorum. Londra'da eğitimimi sürdürdüğüm için Türkiye'de konser verme şansım pek olmuyor. Bu açıdan da burada olmak benim için çok önemliydi" dedi.

Bisanthe 3. Gülsin Onay Piyano Günleri, 16 Aralık 2017 Cumartesi gecesine kadar her gün farklı bir sanatçıyla devam edecek. Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan konserlerin başlama saati ise 20.30. gelecek program ise şöyle: 14 Aralık Perşembe - Cemil Yener Gökbudak, 15 Aralık Cuma - Ufuk Mete Şahin, 16 Aralık Cumartesi - Gülsin onay sahne alacak.

3. Gülsin Onay Piyano Günleri genç yetenek Salih Can Gevrek’i ağırladı

3. Gülsin Onay Piyano Günleri genç yetenek Salih Can Gevrek’i ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber