Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ağustos 2017 - 09:38 Yorum: 0

3 günde 10 iş yerini soyan hırsızlar kamerada

Mersin'de 3 gün içinde 10 hırsızlık olayına karışan 3 kişi, polisin çalışması sonucunda yakalandı.

3 günde 10 iş yerini soyan hırsızlar kamerada

Mersin'de 3 gün içinde 10 hırsızlık olayına karışan 3 kişi, polisin çalışması sonucunda yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından da sanayi saniye görüntülenen hırsızların rahat tavırları görenlere pes dedirtti.

Edinilen bilgiyi göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde merkez Yenişehir ve Mezitli ilçelerinde bulunan emlak, gayrimenkul, inşaat ofisleri ve marketlerden hırsızlık yapıldığı yönünde ihbarlar almaya başladı. Bölgede çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, hem sahada hemde güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda şahısların beyaz bir araçla hırsızlık yapacakları yere geldikleri belirlendi. Plakalarının da tespit edilmesi üzerine şahısları yakalamak için çalışma başlatan ekiplere, Yenişehir ilçesinde bulunan bir iş yerinden hırsızlık olayı gerçekleştiği ve belirlenen araçla yapıldığının bilgisi geldi. Araca farklı bir plaka takan şahıslardan G.B. ve Z.S. isimli şahıslar çaldıkları elektronik eşyalarla birlikte olay yerinde; kaçmayı başaran F.A. ise saklandığı evde yakalandı.

3 gün içinde 10 hırsızlık olayına karışan 3 kişi, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Hırsızlık yaparken görüntülenen şahısların rahat tavırları dikkat çekti. Şahısların 3 gün içinde 10 farklı iş yerinden 6 televizyon, 7 monitör, 6 bilgisayar kasası, 2 cep telefonu, 2 yazıcı, 1 fotoğraf makinesi, 2 laptop, 1 kol saati, 3 powerbank şarj cihazı, 1 fotokopi makinesi, 5-6 bin TL arasında sigara ve bozuk para çaldığı belirlendi.

Emniyette ifadeleri alınan 3 kişi, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber