Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Mart 2015 - 19:08 Yorum: 0

3. İslami Dayanışma Spor Federasyonu Halter Şampiyonası

Kadınlar 48 kiloda mücadele eden Türk sporcu Hacer Demirel, 2 altın, bir gümüş madalya kazandı

3. İslami Dayanışma Spor Federasyonu Halter Şampiyonası

ANTALYA (AA) - İslami Dayanışma Spor Federasyonu (ISSF) tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Halter Şampiyonası'nda kadınlar 48 kilo mücadeleleri tamamlandı.

Kemer ilçesindeki bir otelde düzenlenen şampiyonanın kadınlar 48 kilo kategorisinde mücadele eden Türk sporcu Hacer Demirel, silkme ve toplamda altın, koparmada ise gümüş madalya kazandı. 

Koparmada ilk hakkında 63 kilogramda başarılı olan Demirel, ikinci hakkında 66 kilogramı kaldıramadı. Üçüncü hakkında ise 67 kilogramda başarılı olan Demirel, gümüş madalya kazandı. Demirel silkmede 81 kilogram, toplamda da 148 kilogram ile iki altın madalya elde etti.

Koparmada, Özbek Lola Kadirova 69 kilogram ile altın, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Khalood Madan 42 kilogram ile bronz madalya aldı.

Silkmede 78 kilogram ile Özbek Kadirova gümüş, 58 kilogram ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden Madan bronz madalya kazandı.

Toplamda ise 147 kilogram ile Özbek Kadirova ikinci, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Madan da 100 kilogram ile üçüncü oldu. 

Şampiyona, yarın erkekler ve kadınlarda yapılacak müsabakalarla devam edecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber