Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 01 Eylül 2016 - 15:08 Yorum: 0

3 kardeşin evinden 3 kamyon çöp çıktı

Bursa'da akli dengesi bozuk 3 kardeşin yaşadığı evden 3 kamyon çöp çıktı.

3 kardeşin evinden 3 kamyon çöp çıktı

Bursa'da akli dengesi bozuk 3 kardeşin yaşadığı evden 3 kamyon çöp çıktı.

Hamitler Mahallesi'nde bir evden kötü kokuların yayıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgeye giderek çalışma başlattı. İhbarın geldiği adrese giden ekipler, akli dengeleri bozuk olan Kemal, Hüseyin ve Pınar D. isimli 3 kardeşin yaşadığı evin eski eşyalar ve çöplerle dolu olduğunu belirledi. Evin temizlenmesi için çalışma başlatan ekipler, evden 3 kamyon çöp ve eski eşya çıkarttı. Temizlenen ev daha sonra ekipler tarafından dezenfekte edildi.

4 yıl önce annelerinin, bir ay önce ise babalarının vefat ettiğini belirten kardeşler, evden çıkan eşyaların çöp olmadığını, kendilerine ait ve zamanla eskiyen eşyalar olduğunu iddia etti. Ev sahibi kardeşler, anne ve babalarının ölümünden sonra evi temizleyemedikleri için çöplerin biriktiğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber