Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Haziran 2016 - 12:48 Yorum: 0

3 Mahalle İftarında Binlerce Vatandaş İftar Açtı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Ramazanın ruhuna yakışır kardeşlik bu sofralarda yaşanıyor, bu sofralar bizlere unuttuğumuz bir takım değerleri...

3 Mahalle İftarında Binlerce Vatandaş İftar Açtı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Ramazanın ruhuna yakışır kardeşlik bu sofralarda yaşanıyor, bu sofralar bizlere unuttuğumuz bir takım değerleri yeniden hatırlatıyor" dedi.

Mahallede İftar Var programlarıyla her gün iki mahalleye binlerce kişilik iftar sofrası kuran Mamak Belediyesi bu kez üç mahallede iftar sofrası kurdu. Binlerce Mamaklıyı buluşturan mahalle iftarlarında Mamaklılara TBMM İdare Amiri ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, meclis üyeleri, başkan yardımcıları eşlik etti. Gündoğdu ve Akgül ilk olarak Gülveren Mahallesi Kapalı Pazar Alanı'nda kurulan iftar programına katılarak vatandaşları selamladı. Programda konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Akgül, "Ramazanın ruhuna yakışır kardeşlik bu sofralarda yaşanıyor, bu sofralar bizlere unuttuğumuz bir takım değerleri yeniden hatırlatıyor" diye konuştu. Gülveren Mahalle İftarı'ndan bir diğer iftar programının düzenlendiği Kartaltepe-Mehtap Mahallesi'ne geçen Gündoğdu ve Akgül burada mahalle sakinleriyle birlikte iftarlarını açtı.

ÜÇÜNCÜ DURAK HÜREL MAHALLESİ

İftarı Kartaltepe Mahalle'sinde açan Gündoğdu ve Akgül tatlıyı Hürel-Bahçelerüstü Mahalle iftarında yedi. Programda bir konuşma yapan Gündoğdu, "Belediye başkanımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu akşam üç mahalleyi birlikte gezdik. Evinde iftar etme imkanı olsa bile birlikte iftarın rahmet oluşuna öncülük ettiğiniz için siz kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum, böyle bir başkanı seçip sahip çıktığınız için" dedi. Gündoğdu ve Akgül daha sonra mahalle iftarına katılan yabancı uyruklu öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber