Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Mayıs 2015 - 20:15 Yorum: 0

3 Mayıs öze dönüş ve dirilişin adıdır

Malatya’da 3 Mayıs Türkçülük günü nedeniyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Malatya Şubesi tarafından etkinlik düzenlendi.

3 Mayıs öze dönüş ve dirilişin adıdır

MALATYA GÜNCEL - Malatya’da 3 Mayıs Türkçülük günü nedeniyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Malatya Şubesi tarafından etkinlik düzenlendi.

Malatya Ülkü Ocakları il binası önünde toplanan Ülkücüler, Mehter marşları ile Valilik önüne kadar yürüyüş yaptı. Etkinliğe, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Muzaffer Karaca'nın yanı sıra MHP Malatya milletvekili adayları, MHP eski İl Başkanı Ömer Ekici ve çok sayıda davetli katıldı. 

İl binası önünde kısa bir basın açıklaması yapan Karaca, “ "Necip Türk Milleti 5 bin yıldır örfü, kültürü, yaşam tarzıyla birçok milletlere örnek olmuştur. Türk Milleti'nin her dönemki düşmanları milli birliğimizi bozmak için çalışmışsa da 1944'de 14 arkadaşıyla birlikte rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk Milleti'nin birliği ve dirliği için mücadele etmiş ve tabutluklara atılmıştır. 3 Mayıs öze dönüş ve dirilişin adıdır, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve ulu Türk milletinin bir takım yabancı ve yerli düşmanlar tarafından soysuzlaştırma, ayrıştırma ve bölüştürme gayretlerine karşı 3 Mayıs Türk ruhunun daima, sonsuza kadar yaşaması dileğiyle bütün Türk milletinin Türkçülük günün kutluyoruz” dedi.

"Ne mutlu Türküm diyene", "Devletin başına Devlet gelecek" sloganlarıyla yürüyen grup, Kapalı Çarşı üzerinde ülkücü yemini etti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lige çıkması nedeni ile düzenlenen konvoy Ülkü Ocakları binasına geldiği esnada araçlarda ki Yeni Malatyaspor taraftarlarının Bozkurt işareti yaptığı, "3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ VE MALATYAMIZIN ŞAMPİYONLUK GÜNÜ" sloganları atıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber